VCA Utrecht

Wilt u een VCA in Utrecht opzetten?

Wilt u als aannemer de veiligheid op de werkvloer vergroten? Bent u op zoek naar een manier waarop u dit systematisch kan doen? Stel dan de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers op in uw organisatie! Door het opstellen van een VCA in Utrecht vergroot u het veiligheidsbewustzijn en vergroot u tevens de kans om het binnenhalen van meer opdrachten. VCA certificering is namelijk niet wettelijk verplicht, maar wordt wel vaak als aanvullende eis genoemd door opdrachtgevers. Met de checklist kunt u aantonen op een veilige manier tewerk te gaan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het online contactformulier in en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op voor meer informatie.

Over PC KAM Advies

PC KAM Advies is een onafhankelijk advies bureau dat al meer dan 10 jaar aannemers en organisaties adviseert over het opstellen en onderhouden van hun VCA in Utrecht en omstreken. Wij hebben een aantal doelen: het verhogen van de veiligheid op de werkvloer, de kans op arbeidsongevallen verlagen, en een beter veiligheidsbewustzijn stimuleren. Door bedrijven te helpen met de implementatie van bedrijfsmanagementsystemen en checklists zoals de VCA kunnen we hun werkwijze zo inrichten dat de arbeidsveiligheid aanzienlijk verbeterd wordt.

Advies bij het opzetten van een VCA te Utrecht

Er zijn meerdere VCA’s te onderscheiden. Al deze checklisten zien op het naleven van eisen in het kader van veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer. PC KAM Advies adviseert u bij het opstellen van uw VCA te Utrecht:

  • VCA* (voor onderaannemers en kleinere organisaties)
  • VCA** (voor hoofdaannemers)
  • VCA-P (voor hoofdaannemers in de petrochemische industrie)
  • VCU (voor uitzendorganisaties)

Meer weten? Vul het contactformulier in!

Voor meer informatie over het opzetten en onderhouden van een VCA in Utrecht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door middel van het online contactformulier op onze website, of per e-mail. Wij reageren zo spoedig als mogelijk op uw bericht.

Contact opnemen LinkedIn