VCA Rotterdam

Advies nodig bij het opzetten van uw VCA in Rotterdam?

Bent u een aannemer en wilt u uw mogelijkheden op de markt vergroten? Door de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers binnen uw organisatie op te zetten en te onderhouden kunt u meer opdrachten binnenhalen. Als adviesbureau kan PC KAM Advies u daarbij bijstaan. Werken met de VCA in Rotterdam is niet wettelijk verplicht, maar wordt wel regelmatig als aanvullende eis gesteld door opdrachtgevers. Door met de checklist te werken kunt u dus uw kansen op opdrachten doen stijgen. U weet immers hoe u op een veilige en verantwoordelijke manier kunt werken.

Verder informeren over onze dienstverlening? Neem dan gerust eens contact op met PC KAM Advies door het contactformulier in te vullen.

Over PC KAM Advies

Zonder zorgen en in alle veiligheid over de werkvloer kunnen lopen. Het risico op arbeidsongevallen verminderen. Een beter bewustzijn van de veiligheid stimuleren. Dat zijn zaken waar het voor PC KAM Advies om draait. Daarom bieden wij sinds 2007 onafhankelijk advies voor aannemers en organisaties die een VCA in Rotterdam willen opstellen en onderhouden. Ook zijn we gespecialiseerd in diverse andere bedrijfsmanagementsystemen. Een correcte implementatie daarvan, alsmede een veilig ingerichte werkwijze zal de arbeidsveiligheid binnen uw onderneming verhogen.

Wij helpen u met uw VCA te Rotterdam

De VCA te Rotterdam is een checklist op basis waarvan zaken gecontroleerd kunnen worden die zien op gestelde eisen voor de veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkvloer. Zowel hoofd- als onderaannemers en organisaties die werkzaam zijn in de chemische industrie of de utiliteits- en installatiebouw kunnen de controlelijst gebruiken. Er bestaan verschillende soorten VCA certificering, waaronder VCA* (voor onderaannemers en kleinere organisaties), VCA** (voor hoofdaannemers), VCA-P (voor hoofdaannemers die in de petrochemie werken) en VCU (voor uitzendorganisaties).

Neem gelijk contact op!

Meer weten over het opzetten en onderhouden van uw VCA te Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Vul daarvoor het online contactformulier in of stuur ons een e-mail. U ontvangt zo spoedig als mogelijk een reactie van ons.

Contact opnemen LinkedIn