VCA Leiden

Wilt u uw VCA in Leiden behalen?

Bent u aannemer in Leiden en wilt u er graag voor zorgen dat de veiligheid op de werkvloer vergroot wordt? Bent u nog op zoek naar een manier waarop u dat kunt doen? Het is van belang om de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers op te stellen binnen uw organisatie, zodat u meer opdrachten binnen kunt halen en kunt blijven binnenhalen. PC KAM Advies is dé specialist die u kan bijstaan bij het behalen van uw VCA.

Wij helpen u bij het behalen van uw VCA in Leiden

PC KAM Advies is dé specialist op het gebied van arbeidsveiligheid en biedt u in Leiden graag een gedegen advies over de arbeidsveiligheidsaspecten binnen uw bedrijf. Adviesbureau PC Kam Advies ondersteunt u tijdens de opzet, het onderhoud en de uitvoering van het veiligheidsbeleid. Een VCA certificering in Leiden is niet wettelijk verplicht, maar gecertificeerde opdrachtgevers kunnen wel een VCA certificering van u eisen. VCA certificering is een instrument waarmee aangetoond wordt dat aan een aantal aspecten die betrekking hebben tot veiligheid, gezondheid en milieu is voldaan. VCA richt zich op de directe beheersing van VGM aspecten van aannemers met personeel in loondienst, maar die zelf geen gebruik maken van onderaannemers. Het zorgt er voor dat zowel zowel u als werkgevers en uw werknemers zich bewust zijn van de gevaren om zich heen. Het is dus van belang om u bewust te zijn van de veiligheid op de werkvloer, want daar kunnen een hoop bedrijfsongevallen mee voorkomen worden.

Over PC KAM Advies

PC KAM Advies is een adviesbureau dat al sinds 2007 onafhankelijk advies geeft aan aannemers en organisaties die een VCA willen opstellen en onderhouden in Leiden. Dit onafhankelijke adviesbureau is ook gespecialiseerd in andere managementsystemen. Een correct gebruik daarvan, gecombineerd met een veilige werkwijze, zal er voor zorgen dat de arbeidsveiligheid binnen uw bedrijf vergroot wordt.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over wat PC KAM Advies voor u kan betekenen tijdens het opzetten en onderhouden van uw VCA in Leiden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over wat wij voor u en uw onderneming kunnen doen of vraag vrijblijvend een offerteaan.

Contact opnemen LinkedIn