VCA Dordrecht

Wilt u uw VCA in Dordrecht behalen?

Bent u aannemer in Dordrecht en wilt u er graag voor zorgen dat de veiligheid op de werkvloer vergroot wordt, en de werknemers op de hoogte zijn van de gevaren om zich heen? Bent u nog op zoek naar een wijze waarop u dat systematisch kunt doen? Het is erg belangrijk om de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers op te maken binnen uw organisatie, zodat u meer constante opdrachten kunt binnenhalen. PC KAM Advies is dé specialist die u kan helpen bij het behalen van uw VCA in Dordrecht.

Wij helpen u bij het behalen van uw VCA in Dordrecht

PC KAM Advies is dé specialist op het gebied van arbeidsveiligheid en biedt u in Dordrecht graag een goed doordacht advies over de arbeidsveiligheidsaspecten binnen uw onderneming. Adviesbureau PC Kam Advies helpt u tijdens de opzet, het onderhoud en de implementatie van het veiligheidsbeleid. Een VCA certificering in Dordrecht is niet wettelijk verplicht, maar dat betekent niet dat gecertificeerde opdrachtgevers geen VCA certificaat van u kunnen eisen. VCA certificering is een hulpmiddel waarmee kan worden aangetoond dat aan een stel aspecten die betrekking hebben tot de veiligheid, gezondheid en milieu is voldaan. Dit hulpmiddel richt zich op de directe controle van VGM onderdelen van aannemers met personeel in loondienst, maar die zelf geen gebruik maken van onderaannemers. Het VCA zorgt er dus voor dat u als aannemer en uw onderaannemers, zich bewust zijn van de gevaren om zich heen. Het is immers van belang om u bewust te zijn van de veiligheid op de werkvloer, zodat er een hoop bedrijfsongevallen voorkomen kunnen worden.

Over PC KAM Advies

PC KAM Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat al sinds 2007 advies geeft aan aannemers en organisaties die in Dordrecht een VCA willen opstellen en onderhouden. Dit adviesbureau is daarnaast ook gespecialiseerd in andere managementsystemen. Een correcte implementatie daarvan, gekoppeld aan een veilige aanpak, zal er voor zorgen dat de arbeidsveiligheid binnen uw bedrijf opgeschaald wordt.

Neem onmiddellijk vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over wat PC KAM Advies voor u kan betekenen tijdens het opzetten en onderhouden van uw VCA in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over wat wij voor u en uw onderneming kunnen doen of vraag vrijblijvend een offerteaan.

Contact opnemen LinkedIn