VCA Den Haag

Wilt u uw VCA in Den Haag behalen?

Bent u aannemer in Den Haag en wenst u dat de veiligheid op de werkvloer verhoogd wordt en uw werknemers op de hoogte zijn van de gevaren om zich heen? Bent u op zoek naar een manier waarop u dat systematisch kunt doen? Het is zeer belangrijk om de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checktlist Aannemers op te stellen binnen uw onderneming, zodat u meer opdrachten krijgt van opdrachtgevers. PC KAM Advies is dé specialist die u kan helpen bij het opstellen van een VCA.

Wij helpen u bij het binnen slepen van uw VCA in Den Haag

PC KAM Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat dé specialist is op het gebied van arbeidsveiligheid in Den Haag en u graag een uitgebreid advies geeft over de arbeidsveiligheidsaspecten binnen uw bedrijf, zoals het opstellen van een VCA. Adviesbureau PC KAM Advies in Den haag ondersteunt u graag bij de opzet, het onderhoud en de realisatie van het veiligheidsbeleid. Een VCA certificering

Over onafhankelijk adviesbureau PC KAM Advies

PC KAM Advies is een ongebonden adviesbureau dat aannemers en organisaties die in Den Haag een VCA willen opstellen, al sinds 2007 adivseert. Daarnaast is dit onafhankelijke adviesbureau ook gespecialiseerd in andere managementsystemen. Een geschikte realisatie daarvan, gecombineerd met een veilige aanpak, resulteert er in dat de arbeidsveiligheid binnen uw organisatie zal toenemen.

Neem onmiddellijk vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over wat PC KAM Advies voor u kan betekenen tijdens het opmaken en in stand houden van uw VCA in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen LinkedIn