VCA Den Bosch

Uw VCA in Den Bosch opzetten of onderhouden?

Bent u als aannemer werkzaam in de chemische industrie of de utiliteits- en installatiebouw? Wilt u daarom graag uw VCA in Den Bosch opzetten of onderhouden? Dan bent u bij PC KAM Advies aan het juiste adres! Wij zijn een adviesbureau dat bedrijven op onafhankelijke wijze ondersteunt met het opzetten en onderhouden van hun VCA, de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Wist u dat het niet wettelijk verplicht is om te werken op basis van deze checklist? Toch doet u er als aannemer goed aan deze in te voeren in uw bedrijfsvoering. Door over het certificaat te beschikken kunt u immers aantonen dat u op een verantwoorde manier tewerk gaat. Als aannemer verhoogt dit de kans op het binnenslepen van opdrachten. Het beschikken over een VCA certificaat wordt namelijk veelvuldig als aanvullende eis gesteld.

Meer weten over wat PC KAM Advies voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op via het online contactformulier en informeer verder!

PC KAM Advies helpt u met uw VCA in Den Bosch

VCA certificering is niet wettelijk verplicht, maar gecertificeerde opdrachtgevers stellen een VCA in Den Bosch wel vaak als aanvullende eis. Als aannemer kunt u voor diverse onderdelen van de checklist u laten certificeren:

  • VCA* (voor onderaannemers en kleinere organisaties),
  • VCA** (voor hoofdaannemers),
  • VCA-P (voor hoofdaannemers die in de petrochemie werken),
  • en VCU (voor uitzendorganisaties).

Wij helpen u aan uw VCA certificering in 4 stappen. Eerst voeren we gratis een 0-meting en raportage uit, waarmee we kijken wat u nog moet doen om het certificaat te behalen. Daarop wordt een plan van aanpak opgesteld en adviseren we u. Dit plan van aanpak wordt vervolgens uitgevoerd, waarbij door ons ook uw bedrijf of project bezocht wordt. Hierna geschiedt de certificering door een onafhankelijke certificerende instelling.

Over PC KAM Advies

Als onafhankelijk adviesbureau staat PC KAM Advies aannemers bij met het opzetten en onderhouden van bedrijfsmanagementsystemen en hun VCA in Den Bosch of omgeving. Wij beschikken daarin over meer dan 10 jaar ervaring. Ons doel is het verhogen van het veiligheidsbewustzijn en het verminderen van het aantal arbeidsongevallen. Door aannemers te helpen met hun VCA certificering bevorderen we de veiligheid en arbeidsomstandigheden op de werkvloer.

Schroom niet en neem contact op!

Met PC KAM Advies aan uw zijde wordt het opzetten en onderhouden van uw VCA in Den Bosch een stuk eenvoudiger. Neem dus gelijk contact met ons op en informeer verder naar de mogelijkheden! Vraag ook gerust om een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

Contact opnemen LinkedIn