VCA Delft

Wilt u uw VCA in Delft in de wacht slepen?

Bent u aannemer in Delft en wilt u er voor zorgen dat de veiligheid op de werkvloer opgeschaald wordt en uw werknemers op de hoogte zijn van de gevaren om hen heen? Bent u nog zoekende naar een manier waarop u dat systematisch kunt bewerkstelligen? Het is van belang om de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers samen te stellen binnen uw organisatie, zodat u meer opdracht kunt binnenslepen. Dan bent u bij adviesbureau PC KAM Advies op het juiste adres.

Wij helpen u bij het behalen van uw VCA in Delft

Onafhankelijk adviesbureau >PC KAM Advies is dé specialist op het gebied van arbeidsveiligheid in Delft en biedt u graag een grondig advies aan over de arbeidsveiligheidsaspecten binnen uw firma, zoals het opstellen van een VCA. Onafhankelijk adviesbureau PC KAM Advies helpt u tijdens de opzet, het onderhoud en de toepassing van het veiligheidsbeleid. Een VCA certificering is niet verplicht, maar de kans bestaat wel dat een gecertificeerde opdrachtgever er om vraagt. VCA certificering is een instrument waarmee kan worden aangetoond dat aan een aantal facetten die te maken hebben met de veiligheid, milieu en gezondheid is voldaan. Dit hulpmiddel richt zich op de directe controle van VGM aspecten van aannemers die personeel in loondienst hebben, maar die zelf geen onderaannemers in dienst hebben. Het is erg belangrijk dat u en uw werknemers zich bewust zijn van de veiligheid op de werkvloer, zodat bedrijfsongevallen vermeden kunnen worden.

Over onafhankelijk adviesbureau PC KAM Advies

PC KAM Advies is een ongebonden adviesbureau dat al sinds het jaar 2007 raad geeft aan aannemers en organisaties die in Delft een VCA willen opmaken en handhaven. Daarnaast is dit onafhankelijke adviesbureau ook nog eens gespecialiseerd in andere managementsystemen. Een correcte realisatie daarvan, gekoppeld aan een veilige aanpak, zorgt er voor dat de arbeidsveiligheid binnen uw organisatie stijgt.

Neem onmiddellijk vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over wat PC KAM Advies voor u kan betekenen tijdens het opmaken en in stand houden van uw VCA in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen LinkedIn