Wilt u uw VCA certificering behalen?

Bent u een aannemer en zou u graag eens VCA certificering behalen? Dan bent u bij PC KAM Advies aan het juiste adres! Als onafhankelijk adviesbureau helpen we u graag verder met het behalen van dit certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het in het bezit zijn van dit certificaat is niet wettelijk verplicht, maar is wel een nuttig instrument waarmee aangetoond kan worden dat een aannemer voldoet op belangrijke aspecten zoals veiligheid, gezondheid en milieu. Door te investeren in het behalen van deze VCA certificering kunt u als aannemer aantonen op een verantwoorde manier tewerk te gaan. Daarnaast krijgt u er mogelijk meer opdrachten door, aangezien het beschikken over VCA certificering vaak als eis wordt genoemd. Meer weten hoe PC KAM Advies u bij kan staan? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om verder te informeren!

PC KAM Advies helpt u aan uw VCA certificering

Hoewel VCA certificering geen wettelijke verplichting is, kunnen opdrachtgevers wel van u eisen dat u over het certificaat beschikt. Er zijn verschillende soorten VCA certificaten te onderscheiden, te weten VCA* (voor onderaannemers en kleinere organisaties), VCA** (voor hoofdaannemers), VCA-P (voor hoofdaannemers die in de petrochemie werken) en VCU (voor uitzendorganisaties). Met de VCA checklist kan worden nagelopen in hoeverre op de werkvloer aan belangrijke eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu wordt voldaan. De controlelijst wordt veelvuldig gebruikt in de chemische industrie en de utiliteits- en installatiebouw.

Over PC KAM Advies

PC KAM Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat werd opgericht in 2007. Wij bieden ondernemingen hulp met het opzetten en onderhouden van bedrijfsmanagementsystemen door middel van advies op maat. Daarbij kan gedacht worden aan systemen die zien op kwaliteit, milieu arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkvloer. Ook staan we aannemers bij met het behalen van VCA certificering. Met de juiste systemen en werkwijze kunt u de arbeidsveiligheid aanzienlijk verhogen. Dit is van het grootste belang om groei en continuïteit binnen uw organisatie te bevorderen. Als adviesbureau draagt PC KAM Advies graag zijn steentje bij als het gaat om het stimuleren van veiligheidsbewustzijn en het voorkomen van arbeidsongevallen.

Ja, ik wil de VCA certificering behalen!

Wilt u met uw bedrijf laten zien hoe het moet en daarom uw VCA certificering behalen? PC KAM Advies is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. U kunt ons het beste bereiken per e-mail of middels het online contactformulier op onze website.

Contact opnemen LinkedIn