VCA Breda

Uw VCA certificaat in Breda behalen?

Bent u actief als aannemer in de omgeving van Breda en wilt u daarom uw VCA bedrijfscertificering behalen? Dan zit u goed bij PC KAM Advies! Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties bijstaat met het opzetten en onderhouden van hun VCA in Breda. De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Hoewel het niet per wet verplicht is gesteld om over deze certificering te beschikken als aannemer, kunt u er wel mee aantonen dat u op verantwoorde wijze (op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu) tewerk gaat. Hiermee toont u dus aan dat u een kwalitatieve dienstverlening aanbiedt. Aannemers die over VCA certificering beschikken hebben meer kans om opdrachten binnen te slepen, aangezien het certificaat regelmatig als aanvullende eis wordt genoemd.

Benieuwd wat PC KAM Advies voor u kan betekenen? Informeer dan verder door contact op te nemen via het contactformulier en vraag een offerte aan!

Makkelijk uw VCA in Breda behalen met PC KAM Advies

Ondanks dat er geen wettelijke plicht toe is wordt het beschikken over een VCA in Breda wel vaak als aanvullende eis door opdrachtgevers gesteld. Er bestaan diverse vormen van het VCA certificaat:

  • VCA* (voor onderaannemers en kleinere organisaties),
  • VCA** (voor hoofdaannemers),
  • VCA-P (voor hoofdaannemers die in de petrochemie werken),
  • en VCU (voor uitzendorganisaties).

De checklist is bedoeld om na te lopen in welke mate in een werkomgeving voldaan wordt aan belangrijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. In het bijzonder wordt de checklist vaak gebruikt in de chemische industrie en de utiliteits- en installatiebouw.

Over PC KAM Advies

PC KAM Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat sinds 2007 ondernemers ondersteunt met hun VCA in Breda en omgeving. Wij adviseren hen bij het opzetten en onderhouden van deze checklist, alsmede diverse andere bedrijfsmanagementsystemen die zien op de veiligheid en arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Wij hebben veiligheid voor werknemers hoog in het vaandel staan en vinden het dan ook erg belangrijk om deze te bevorderen. Met onze dienstverlening willen we een steentje bijdragen aan het veiligheidsbewustzijn, om zo het risico op arbeidsongevallen te verminderen.

Neem gelijk contact op!

Schakel PC KAM Advies in voor het behalen van uw VCA in Breda en laat andere aannemers zien hoe het moet! Wij staan u graag bij met het opzetten en onderhouden van deze checklist. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen via het online contactformulier of per e-mail. Vraag ook gerust om een vrijblijvende offerte voor een indruk van de kosten!

Contact opnemen LinkedIn