VCA Amsterdam

Wilt u uw VCA in Amsterdam behalen?

Wilt u als aannemer graag uw VCA in Amsterdam behalen? Laat PC KAM Advies u dan bijstaan. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat aannemers adviseert over het behalen van deze certificering. De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Door dit certificaat te behalen groeien uw mogelijkheden als aannemer. Hoewel het bezitten van de VCA niet per wet verplicht is gesteld, wordt het wel vaak als eis gesteld voor opdrachten. Haalt u uw VCA, dan stijgen uw kansen op opdrachten. U kunt dan namelijk aantonen op een verantwoorde manier de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met PC KAM Advies door middel van het online contactformulier.

Wij adviseren u bij het behalen van uw VCA te Amsterdam

Aan de hand van de VCA checklist kan gecontroleerd worden in welke mate zaken op de werkvloer voldoen aan eisen die gesteld worden in het kader van veiligheid, gezondheid en milieu. De controlelijst is met name bedoeld voor onder- en hoofdaannemers, alsmede organisaties in de chemische industrie en de utiliteits- en installatiebouw. Er zijn diverse VCA certificaten te onderscheiden: VCA* (voor onderaannemers en kleinere organisaties), VCA** (voor hoofdaannemers), VCA-P (voor hoofdaannemers die in de petrochemie werken) en VCU (voor uitzendorganisaties). PC KAM Advies beschikt over de kennis en ervaring om u bij te staan met het opzetten en onderhouden van uw VCA in Amsterdam.

Over PC KAM Advies

Veiligheid op de werkvloer. Het voorkomen van arbeidsongevallen. Het stimuleren van veiligheidsbewustzijn. Dat is waar het PC KAM Advies om gaat. Sinds 2007 helpen wij als onafhankelijk adviesbureau daarom ondernemingen met hun VCA in Amsterdam en omgeving. Daartoe bieden we advies op maat bij het opzetten en onderhouden van bedrijfsmanagementsystemen en VCA certificering. Door de juiste systemen te implementeren en de werkwijze op een verantwoorde manier in te richten wordt de arbeidsveiligheid binnen uw organisatie aanzienlijk verhoogt.

Informeer gerust verder!

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag adviseren we u bij het behalen van uw VCA in Amsterdam. Om contact op te nemen of een offerte aan te vragen kunt u het contactformulier invullen of ons een e-mail sturen.

Contact opnemen LinkedIn