VCA 2008 transitie naar VCA 2017

Recent is de nieuwste versie van de VCA geaccepteerd. De VCA 2008 zal vervangen worden door de VCA 2017. De nieuwste versie van de certificering dient te zorgen voor meer veiligheid op de werkvloer, verbeterde werkplekken, meer duidelijkheid en een hoger betrouwbaarheidsgehalte. Drie maanden nadat de VCA 2017 gepubliceerd is dienen nieuwe VCA certificaten gebaseerd te zijn op deze nieuwste versie. PC KAM Advies staat u graag bij met de transitie van VCA 2008 naar VCA 2017. Door middel van advies op maat nemen wij uw zorgen weg over het voldoen aan de nieuwe versie. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het betreft een checklist voor aannemers om aan kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te voldoen. Geïnteresseerd hoe PC KAM Advies u met de transitie van VCA 2008 naar VCA 2017 kan helpen? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie!

PC KAM Advies helpt u van VCA 2008 naar VCA 2017

Het is niet per wet verplicht gesteld om als aannemer VCA gecertificeerd te zijn. Wel stellen opdrachtgevers vaak de eis aan aannemers om VCA gecertificeerd te zijn. Er bestaan verschillende soorten VCA certificering, zoals de VCA* voor onderaannemers, de VCA** voor hoofdaannemers, de VCA P voor hoofdaannemers die in de petrochemische industrie werken, en de VCU voor uitzendbureaus. Beschikt u al over een VCA certificaat? Binnenkort zult u van VCA 2008 naar VCA 2017 moeten overgaan. Wij helpen u graag verder met deze overgang.

Over PC KAM Advies

PC KAM Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat ondernemers en aannemers sinds 2007 adviseert bij het opzetten en onderhouden van bedrijfsmanagementsystemen. Ook verlenen wij advies met betrekking tot arbeidsveiligheid. Zo willen wij ons steentje bijdragen aan het voorkomen van ongevallen op de werkvloer. Door middel van advies op maat staan wij bedrijven bij op het gebied van bedrijfsmanagement systemen die zien op kwaliteit, milieu en veiligheid. Ook helpen we bedrijven met het behalen van diverse VCA certificaten en de transitie van VCA 2008 naar VCA 2017. Door het veiligheidsbewustzijn te stimuleren verhogen we de arbeidsveiligheid en zorgen we dat medewerkers zich veiliger kunnen voelen tijdens hun werkzaamheden.

Meer weten? Neem gerust contact op!

PC KAM Advies is u graag van dienst met advies op maat voor de transitie van VCA 2008 naar VCA 2017. Wilt u meer informatie over VCA certificering of onze dienstverlening? We vertellen u graag meer! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Dat kan door het contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen naar info@pckamadvies.nl.

Contact opnemen LinkedIn