Wilt u uw bedrijf RI&E laten toetsen?

Heeft u een bedrijf met personeel in loondienst? Dan is het in Nederland per wet verplicht gesteld om deze te RI&E toetsen. U dient dan een gecertificeerde externe partij in te schakelen die de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) voor u kan opstellen. Beschikt u over meer dan 25 medewerkers? Dan moet u de RI&E laten toetsen door een gecertificeerde kerndeskundige. Indien u dit nalaat kunt u door de inspectie SZW (voorheen bekend als de arbeidsinspectie) een forse boete opgelegd krijgen. Om dit te voorkomen kunt u PC KAM Advies in schakelen om uw bedrijf RI&E te laten toetsen. Heeft u nog vragen over de RI&E? Of wilt u graag een offerte ontvangen voor een indruk van de kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

PC KAM Advies kan uw organisatie RI&E toetsen

Hoe kan PC KAM Advies uw organisatie ondersteunen? Dat doen wij onder meer door een algemene wettelijke RI&E op te stellen. Daarbij maken we ook een plan van aanpak. Ook kunnen we een aanvullende of RI&E opstellen. Tot slot kunnen we organisaties RI&E laten toetsen door een gecertificeerde kerndeskundige. Wij bieden deze diensten aan tegen aantrekkelijke tarieven. Neem voor meer informatie over de prijzen of de uitvoering gerust contact met ons op.

Over PC KAM Advies

PC KAM Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat diverse diensten levert. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfsmanagementsystemen. Ook verlenen wij advies op maat over het behalen van VCA certificering en kunnen we organisaties RI&E toetsen. U kunt ons inschakelen voor:

  • Bedrijfsmanagementsystemen (zoals de ISO-normen);
  • Arbeidsomstandigheden (VCA certificering);
  • Transitie van OHSAS 18001 naar ISO 45001;
  • Transitie van VCA 2008 naar VCA 2017;
  • RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie);

Wij hebben de veiligheid op de werkplaats hoog in het vaandel staan. Dit is erg belangrijk voor de continuïteit en groei van een organisatie. Door het veiligheidsbewustzijn te stimuleren zorgen we voor een betere arbeidsveiligheid. Dat voorkomt ongevallen en letsen op de werkvloer.

Neem gelijk contact met ons op

PC KAM Advies helpt u graag verder met het RI&E toetsen van uw organisatie. Heeft u daar nog vragen of opmerkingen over? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gelijk contact met ons op! Wij zijn bereikbaar door middel van het contactformulier op de website, of per e-mail. Wij reageren zo spoedig als mogelijk op uw bericht.

Contact opnemen LinkedIn