VCA Controleren

VCA controleren

Heeft u als aannemer, aannemersbedrijf of organisatie een VCA en wilt u die laten controleren? Dan bent u bij onafhankelijk adviesbureau PC KAM Advies aan het juiste adres. Nadat wij de checklist voor u opgesteld hebben, zorgen we er te allen tijde voor dat deze checklist up-to-date blijft. Dat is van groot belang om de veiligheid op de werkvloer te kunnen blijven genereren. Bij ons geniet u van een driejarig certificeringscontract, waardoor we uw VCA gedurende deze periode blijven controleren.

Onze medewerkers zorgen er graag dat uw VCA altijd gecontroleerd wordt! Meer weten, of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

vca controleren booreiland

Controle door een deskundig adviesbureau

Het is van groot belang om de VCA te laten controleren door een deskundig adviesbureau. U streeft immers altijd naar een veilige werkomgeving. Zowel voor uzelf, als voor uw medewerkers. De VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers en organisaties waarmee aangetoond kan worden dat zij zich aan alle eisen houden op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. U wilt zeker weten dat de VCA nog wel up-to-date is en niet verjaard is. Onze deskundige medewerkers zorgen er graag voor dat uw VCA behouden blijft. Wij updaten, passen aan en zorgen er voor dat de checklist altijd aan de laatste eisen voldoet. Zo kunnen we de veiligheid van u en uw werknemers blijven garanderen.

Sinds 2007

Wij voorzien aannemers en organisaties al sinds 2007 van deskundig advies op het gebied van arbeidsveiligheid. De medewerkers van ons onafhankelijke adviesbureau voorzien u graag van deskundig advies en helpen u bijvoorbeeld met een VCA certificering en het controleren van de VCA. PC KAM Advies ondersteunt u graag bij de opzet, de realisatie van het veiligheidsbeleid én het onderhoud. Daarnaast zijn wij ook de specialist die u uw bedrijfsmanagement systemen opzet en onderhoudt.

Laat uw VCA controleren

Wilt u zeker weten dat de VCA van u als aannemer of bedrijf te allen tijde up-to-date is? Laat ons uw VCA periodiek controleren, zodat er altijd aan de richtlijnen van veiligheid, milieu en gezondheid voldaan wordt. U bent immers druk, waardoor u niet altijd tijd heeft om de VCA zelf te onderhouden. Wij bieden graag een helpende hand. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen over bijvoorbeeld VCA kosten of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Contact opnemen LinkedIn